mobile-version-icon1 rss-icon facebook-icon tweet-icon google-icon
 • Tag Yourself
  Tag Yourself

  Отбележете себе си или свой приятел в специалната ни концертна Facebook галерия

2018
May
04
2018
May
07
2018
May
08
2018
May
09
2018
May
13
2018
May
25
2018
May
30
2018
June
02

  JORN

  Летен Театър
2018
June
19

  STING

  Античен театър
2018
June
20

  STING

  Античен театър

СПЕЦИАЛНА ЗОНА ЗА КЕМПЕРИ И КАРАВАНИ НА “MIDALIDARE – ROCK IN THE WINE VALLEY”

Зона Лозови Масиви вече е изчерпана

На 9, 10 и 11 юни в Могилово ще се проведе рок фестивал в долината на виното. Вече са ясни всички групи, които ще се включат, както и местата за настаняване са уточнени. „Приятно сме изненадани и благодарим на всички фенове и приятели за интереса към Midalidare, rock in the wine valley. Работим и правим всичко възможно, за да създадем максимални удобства и разнообразни атракции за гостите. Надяваме са да го направим традиционен и сме отворени за идеи, препоръки и коментари преди и след фестивала”, споделя Александър Алексиев, управител на Мидалидаре.

Къмпинг зони:
_Зона Винарна – в района на винарна Мидалидаре ще бъде разположена ексклузивната зона, само на метри от сцената, с достъп до ток, вода, тоалетни и душове. Феновете, които искат да се настанят там могат да го направят срещу 15.00 лв за целия период на фестивала. За тези, които нямат собствени, организаторите са подготвили палатки тип “алпийки” за двама души, които могат да бъдат закупени на цена от 35.00 лв. Не се позволява палене на огън във винарната. Ще има охрана. Необходима резервация на телефон: + 359 89 432 2151 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Автомобилите от зона винарна ще се паркират на паркинга пред винарната, но няма да има резервация за парко място. Разстоянието е 50 метра. В самата винарна не се допускат автомобили.

¬_Зона Язовир – на два километра от винарната и сцената, до язовир Могилово ще бъде разположена втората безплатна зона за палатки, отново с достъп до тоалетни и душове. Предвидени са места за паркинг на колите, но няма да се прави предварителна резервация за парко място. Разстоянието е от 50 до 100 метра. Ще има обособени места за палене на огън, но няма възможност да се пали огън пред всяка палатка. Ще има охрана. Необходима предварителна резервация на тел + 359 89 432 2151 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
_Зона Кемпери и Каравани - Пред винарната ще бъде обособена безплатна зона за кемпери и каравани. Мястото ще бъде осветено и охраняемо. Ще имат достъп до тоалетни и душове в зона винарна и зона лозови масиви. Необходима предварителна резервация на тел + 359 89 432 2151 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Паркинг Зони
В зоната пред винарната ще бъде разположен осветен и охраняем, безплатен паркинг за всеки, който дойде със своя автомобил, каравана или кемпер и иска спокойно да се наслади на фестивала, без да се притеснява.
Всички фенове, които решат да са част от фестивала настанени на палатки, ще трябва да си носят спални чували и оборудване по собствена преценка. Обръщаме внимание, че не може да се прави резервация за нито един от паркингите. До зона лозови масиви и зона язовир ще има обособени места за паркинг.

„Rock In The Wine Valley” ще се проведе на 9, 10 и 11 юни 2017-а година. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, THE MALL, Книжарници Ориндж, Офис 1, Билетен център на НДК, Технополис, Български пощи, както и на място в Мидалидаре. Цените на билетите за целия фестивал са:
- 70 лева (редовна цена) - до 31 май 2017г.
- 80 лева (last minute) - от 01 до 11 юни, 2017г.

Mogilovo big mаp C