mobile-version-icon1 rss-icon facebook-icon tweet-icon google-icon

title-nablijava

  • Tag Yourself
    Tag Yourself

    Отбележете себе си или свой приятел в специалната ни концертна Facebook галерия

2019
September
22
2019
September
26
2019
September
27
2019
September
28
2019
October
03
2019
October
05
2019
October
07
2019
October
16
2019
October
17
2019
October
18
Началото на август беляза така очакваното „пристигане” на истинско лято без литри дъжд. Май дори времето се е подготвило за едно много интересно събитие. Когато преди няколко месеца се появи информация, че ще има рок-фест в Челопеч, реакциите бяха смесени. Доста хора подходиха с недоверие към локацията. Къде е това?
В моменти като този, когато „журналистът” трябва да пише за една от любимите си групи, е изкючитело трудно да остане максимално безпристрастен. Но има факти, които не могат да бъдат пренебрегнати, и един от тях е колко брутални концерти правят COMBICHRIST. Те винаги (последните години) са били „черната овца” в...
Ако живота ни е научил на нещо, то това е че няма вечни неща, и че за всичко си има първи път. Кой би предположил, че вселената ще се нареди така, че да гледаме зверовете Slayer за последно и титаните Satyricon за пръв път на една сцена на родна земя.
BLACK STONE CHERRY е една от групите, които не съм смятала, че ще видя на родна земя скоро или въобще. Когато BGTSC обявиха събитието бях много приятно изненадана, защото организаторите залагат предимно на „питомното“ и рядко се опитват да гонят дивото. Но не и този път! За съпорт, бяха избрани SEVI.
В наши дни стана модерно едва ли не, да се обличаш „метълски“, да слушаш метъл музика, но грам да не вдяваш всъщност за какво иде реч. Стана модерно и да свириш метъл, но в рамките на това да правиш САМО бизнес и да изкарваш пари от тая музика , а...
FURIA, LICHO

 

Дата: 26.09.2019

Час: 21.00 - 21.00

Място: Club Live&Loud

Адрес: София, ул Позитано 8

Плакат:
FURIA, LICHO
separation
Организатор:

N/A

separation
Вход:

Цена: 15 лв.

The registration is not available for this event

separation
Друга информация и връзки:
 
separation
Съпорт:

-

separation 
Повече за мястото на провеждане

Club Live&Loud

Club Live&Loud

Map

Адрес: София, ул Позитано 8