mobile-version-icon1 rss-icon facebook-icon tweet-icon google-icon
  • Tag Yourself
    Tag Yourself

    Отбележете себе си или свой приятел в специалната ни концертна Facebook галерия

2018
February
25
2018
March
01
2018
March
04
2018
March
18
2018
March
23
2018
April
01
2018
April
03
2018
April
04
2018
April
20

GOTHIKA ОТНОВО В СОФИЯ!

Gorgon пъбликуваха следната новина:

"Японската електро/индъстриъл група Gothika ще ни гостува отново!
14 юни 2009, неделя, клуб „Фенс“.
На тях им хареса да свирят тук, заради топлото посрещане,организацията и прекрасното отношение на феновете."

ПОДРОБНОСТИ ЗА КОНЦЕРТЪТ НА SEPTIC FLESH

Gorgon поместиха на сайта си подробностите за концерта на SEPTIC FLESH .

"Мястото на провеждане е читалище „Христо Ботев“, датата -3. Юни 2009г, началото е 18:30.
Билетите са на цена от 30 лева (предварителна продажба в магазин „Горгон“) и 35 лева- на входа на залата.

Първата банда, която бе потвърдена като съпорт за датата в София, е Inactive Messiah, (GR) http://www.myspace.com/inactivemessiah

Втората банда е W.E.B.(GR), http://www.myspace.com/webdarkness

И третата...Naer Mataron (GR), http://www.naermataron.com

МЕСТЯТ КОНЦЕРТА НА CIRCLE II CIRCLE

На сайтът на ABV PRO може да се намери следното съобщение:

"ABV Pro" информира всички фенове, които ще посетят концерта на CIRCLE II CIRCLE, MANTICORA и BURNING BLACK на 17.05.2009 (неделя), че шоуто ще се проведе в рок клуб "Болярка" в София, а не както беше предварително обявено в клуб "Blue Box". Адресът на клуба е бул. "Тотлебен" 85-87 (от лявата страна на булеварда в посока "Княжево", малко преди кръстовището с бул. "Акад. Иван К. Гешов"). Заповядайте да се забавляваме заедно на това събитие за истински метъл ценители и се възползвайте от уникалния шанс за близка среща със Zak Stevens и компания. Не на последно място - не пропускайте шанса да насладите на богатия избор на бира и перфектната рок атмосфера, предлагани от клуба.
Побързайте да се сдобиете с пропуски за шоуто, тъй като местата са ограничени! Билети все още могат да бъдат закупени във всички обекти от мрежата на "Eventim", верига магазини "Germanos", магазин "О.Ч.З." в София, както и онлайн. Закупените до момента билети важат без презаверка."

FAITH NO MORE С КОНЦЕРТ В БУРГАС

Billy Gould от наскоро събралите се Fath No More, публикува в блога си следното съобщение:

"August 14, Bulgaria, Spirit of Burgas Festival ON!"

По това разбираме,че Fath No More ще бъдат хедлайнъри на първата вечер на фестивала.
За сега няма потвърждение от организаторите на Spirit of Burgas Festival.

DIMMU BORGIR НА "THRASH TILL DEATH" НА 15 АВГУСТ

Joker Media обявиха DIMMU BORGIR за хедлайнер на четвъртото издание на "Thrash till Death" в Каварна, което ще се проведе на 15.08.2009. Скоро се очаква, да се обявят и подгряващите групи.
Билетите за концерта са по 40 лв, а в деня на концерта ще са по 50 лв. Билетите може да закупите от НДК или онлайн от Eventim или Ticketstream.

ROCKLIVEBG Е НА ЛИНИЯ!

В близките 3 години в нашата чалганизирана държавица, се случиха и продължават усилено да се случват невероятни метъл концерти.Идват групи , за които не сме имали дори смелостта да мечтаем да видим на живо.
Точно оттук се зароди и идеят за този сайт. Сайт, който да отразява само и единствено метъл и рок концертите на чуждестрани групи в България. Ние няма просто да седим отстрани и да обсъждаме концертите, ние ще сме долу зад оградите, в погото, там където се усеща истинската атмосфера. Там където ще преживеем радоста от досега с любимата група, там където ще усетим умората, изтощението или разочарованието от лошо организирания концерт. Това е сайт направен от фенове и е предназначен за фенове
Целта ни ще бъде да Ви информираме за текущите събития, къде ще се провеждат, кога ще се проведът концертите, от къде да си закупите билети, организатори и връзки към групите. Също така ще се опитаме да предоставим и безпристрастни репортажи с всички плюсове и минуси, обща оценка и сетлистове на групите. Ще има и галерия към повечето концерти.
Ще качваме и интервюта, които сме провели с групи, до които сме успяли да се доберем по един или друг начин, било то наживо , било то по интернет.
Скоро ще качиме и архив за концертите провели се от 1991 до 2008.