От Radio TangraMegaRock разпространиха следната новина:

Едва ли е изненада, че отново сме принудени да отложим концерта на ЛУКА СТРИКАНЬОЛИ.

Новата дата е 10 март 2022, а мястото остава същото - SOFIA LIVE CLUB! Вижте информация за билетите - долу!
Италианският гений на акустичната китара за първи път в България!
ЛУКА е единственият, който умее да свири на 5 китари едновременно, като използва дори и краката си. При това го прави с очарователна, широка италианска усмивка.
Легендарният СТЕНЛИ ДЖОРДАН подчертава, че СТРИКАНЬОЛИ "разшири метода fingerstyle до невероятния fingerfootstyle"!
ЛУКА е роден през 1991 година в град Варезе и започва да свири още на 10, след което печели няколко конкурса за инструменталисти в Италия, с което привлича вниманието на американския китарен лейбъл CandyRat Records.Както често се случва в съвременния свят, освен с авторските си композиции, китаристът печели огромно внимание и с нетрадиционните си версии на големи рок и поп хитове.
Милиони са гледали в YouTube изумителното майсторство на ЛУКА СТРИКАНЬОЛИ и да се надяваме, че българската публика най-после ще има възможност да го види и на живо в Sofia Live Club на 10 март 2020.
Билетите ще важат без допълнителна заверка за новата дата на концерта, но ако тя не ви е удобна, можете да върнете своя билет на мястото, където сте го закупили в системите на www.Eventim.bg и www.EpayGo.bg и да получите парите си обратно.

ВНИМАНИЕ - билети могат да бъдат върнати от 19 февруари (петък) до 01 юни тази година!
На същите места се продават и билети за 10 март 2022.

ВАЖНО - за закупените билети от системата на EpayGo и EasyPay:
1. Закупени онлайн билети се възстановяват по банковата карта, от която е направено плащането, САМО при заявка от платеца, като е необходимо да се посочи имейла, с който е извършено плащането на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
2. Закупени на каса билети се възстановяват САМО на касата, на която е направено плащането, като се възстановява сумата на целия паричен превод.


Luca Stricagnoli 2021