Софийското индъстриъл трио ABYSMATIC празнува 10 години на сцена с концерт на 9-ти ноември в клуб MIXTAPE 5.

След последните си участия на фестивали като HILLS OF ROCK и KAPANA FEST, електропънкарите се завръщат в родния си град след повече от година отсъствие за едно експлозивно шоу, с което да отбележат юбилея от издаването на първия си сингъл и клип, HANDS IN THE AIR, през ноември 2013-та година.

За това време групата, която се наложи като една от малкото формации в България, които безкомпромисно съчетават метъл с електроника, има над 90 участия, включително като съпорт на COMBICHRIST, LEEROY THORNHILL (ex THE PRODIGY), FOREIGN BEGGARS и като организатори на CARPENTER BRUT, 2 албума, 1 EP и почти завършен предстоящ албум, сингли от който биват издавани периодично. Последният от тях, НА ВСЕКИ ИДВА РЕДА, излезе само преди няколко месеца, а следващият, озаглавен ПРОКЛЕТА ПЛАНЕТА, ще бъде представен предпремиерно на събитието по случай Х ГОДИНИ ABYSMATIC.

И за да е наистина специална вечерта, на 9-ти ноември в клуб MIXTAPE 5 електропънкарите ще бъдат подкрепени и от OGONEK (HMSU, METAFIZIQ) + ANGIE, с тяхната лайв дръм енд бейс банда, в която взима участие и БОЯН КАРАМФИЛОВ от КЪЛН.

Билети за Х ГОДИНИ ABYSMATIC на промоционална цена се предлагат от BILET.BG

Събитието във Facebook: https://fb.me/e/u9qgMCHsi

10-godini-abysmatic.jpg