Софийското индъстриъл трио ABYSMATIC пуснаха дългоочаквания си нов сингъл "НА ВСЕКИ ИДВА РЕДА" в YouTube, Spotify и всички големи стрийминг платформи.

Новото парче на групата се отличава със силно изразен дръм енд бейс ритъм и електроника, голям мелодичен припев, както и нещо рядко срещано в модерната тежка музика - класическо хеви метъл соло.

Текстът следва вече установената за творчеството на бандата темa за неспирната индивидуална борба на човека със себе си и света като начин за самоусъвършенстване, която поднесена с ярка езотерична символика отваря смисъла на лириката към лична интерпретация.

Впечатляващото видео към песента пък е поредното качване на ниво за групата, чиято летва в тази сфера традиционно е вдигната изключително високо. Този път откриваме членовете на бандата изгубени в зловеща гора, омаяни от мистериозна вещица, която примамва тези попаднали в мрежата й към недрата на мрачния си свят.

Клипът е инспириран и с директни препратки към филми като The Blair Witch Project и игри като Resident Evil и Silent Hill, и както винаги е изцяло дело на самите ABYSMATIC, които признават, че визуалната част от изживяването за тях е не по-малко важна от музиката.

Spotify: https://spoti.fi/36RsLbX

Instagram: https://instagram.com/abysmatic

Facebook: https://facebook.com/abysmatic

abysmatic-na-vseki-dva-reda.jpg