Видео премиерата на последния сингъл преди дебютния албум на ALI – The List, е на 20 април 2024 и ще бъде отбелязана с концерт в столичния клуб Строежа. След супер силен лайв в Пловдив миналата събота, ALI ще представят новата си песен и видеоклип и пред софийска публика тази събота. 

Режисирана от Рая Руменова, историята в The List рисува атмосфера, изпълнена с безтегловност и неочаквани обрати, както в музикален, така и във визуален аспект. Фронтменът и вокалист на бандата Али Абдала и младата актриса от “Чалга” и “Шекспир като улично куче” Елеонора Иванова, са в главните роли на видеото, което с всеки кадър замъква зрителя все по-дълбоко в свят, където реалност и фантастика се смесват с развитието на историята.

The List се развива на мрачен, но мечтателен, бекграунд и е за уязвимостта, любопитството и екстремностите в човешките взаимоотношения. 

Необятност и в кадъра, и в мелодията, The List е може би най-амбициозната продукция на групата, която подготвя дебютния си албум за издаване преди края на 2024. Видеото излиза официално на 21 април, неделя, в 11:00, в //www.youtube.com/@AliFromTheFuture/">YouTube канала на бандата, но публиката в клуб Строежа ще може да го види на живо и то в компанията на ALI и целия екип, работил по него. Ограничено количество билети все още има на TicketStation.bg

ALI са: 

  • Али Абдала, вокали и китара 
  • Емил Доков, беквокали
  • Калоян Димитров, бас китара
  • Петар Шварц, китара
  • Антони Иванов, китара
  • Орлин Станчев, барабани

ALI_-Stroeja_Live.png