BGTSC представя: концерта на ASHES OF ARES, който ще се състои на 8 юни 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape5.

ASHES OF ARES са пауър метъл банда създадена преди 10 години от бившите колеги в ICED EARTH певецът Мат Барлоу (Маtt Barlow) и басиста Фреди Видалес (Freddie Vidales), и барабаниста Ван Уилямс (Nevermore, Ghost Ship Octavius, Pure Sweet Hell, сега Liege Lord). Групата има три дългосвирещи албума и едно ЕР зад гърба си, а у нас пристигат за първи път, за да представят последният от тях, озаглавен „Emperors And Fools“. Разбира се, ще има и изненади. Първата е, че ще чуем любими песни на ICED EARTH, изпълнявани и изпълнени от легендарния Мат Барлоу! Друга голяма изненада е, че ASHES OF ARES ще бъдат придружени от друг велик музикант Кели Конлън (Kelly Conlon). Същият, който изсвири бас партиите в легендарния албум на DEATH "Symbolic", а след това се присъедини към Monstrosity...

В заключение, ASHES OF ARES идват у нас със страхотния си нов албум, с двама бивши членове на ICED EARTH и бивш член на DEATH! Предстои ни емоционална вечер, която ще ни разходи във времето и завърши на 8 юни 2023 година.
Предстои ни много „тежко“ и вълнуващо лято! Предупредени сте!
Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

До 18 април, включително, цените на билетите ще са 30 лева! След това и до деня на концерта ще са по 35. В случай, че останат места в клуба в деня на събитието и на място входът ще струва 45 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

 

Предстои обявяването на допълнителна информация!

aa poster