Получихме следното съобщение:

От Katrin Music сме ви приготвили екстремна изненада в две дати! На 8 и 9 септември съвместно с Hammer and Tongs- tour and promotions, ви каним в столичния клуб- Mixtape-5, да се потопим заедно в дебрите на любимата метъл музика с 12 екстремни и вълнуващи банди.

Откриват младежите CERTAIN DEMISE от София. Нахъсани и постоянно набиращи скорост в дет метъла. DEADSCAPE- София. Мелодиче дет с мрак и меланхолия. WAVE BEYOND, идват от Италия и забиват в метълкор стил. DISILLUSIVE PLAY са от гръцката столица- Атина. Умело смесват хард рок с прогресив рок. Предстои им издаването на нов албум- ,, Sons For The Non Existent, Тотален ъндъргграунд и много призрачен мрак, идващ от албанската столица Тирана. MORGU ще изненадат по- изтънчените вкусове с прогресив дет метъл. LEFT HAND PATH- Румъния. Базирани са в Клуж Напока. Сравнително нова банда, поднасят микс от прогресив метъл и мелодичен дет.

Втория ден от фестивалната вечер започвча с родните щурмоваци от Пловдив- POLYGON. Дет инвазия от юг. BLAX идват от Италия. Свирят мелодичен готик рок. POHJOISEN SOTURIT - Финландия. Стилово се определят като дет грув метъл. ARALLU- за първи път по нашите земи. Блек дет метъл от Израел. Екстремистите са базирани в Йерусалим. Старинни инструменти и много емоция от тази специална банда за феста. Освен в София ще свирят в още четири български града със съдействието на Katrin Music. Космическо пътешествие с италианците- LUNARSEA от Рим- мелодичен дет метъл. CROSSBONES закриват фестивала- груув траш метъл от Албания.

Вход-25.00 лв. За двата дни- 40.00 лв.

balkan-metal-meeting-6.jpg