Български банди се събират на базар за мърчъндайз на 29 август

На 29 август, последната неделя на месеца, в софийския клуб Koncept Space за втори път ще се съберат музиканти от български ъндърграунд банди на тазгодишното издание на Band Merch Day.

В рамките на целия ден, от 14:00, в широкото пространство на Koncept Space (бул. „Никола Вапцаров“ 6, под Mr. Pizza и близо до ъгъла с бул. „Черни Връх“) ще има множество щандове, на които български банди ще предлагат свои дискове, плочи, тениски, касетки и изобщо неща, свързани с музиката им. Това е начин артистите да се срещнат с феновете си във време, когато концертите са по-скоро рядкост и изключение. А за посетителите е възможност не само да запълнят музикалните си колекции и да обновят гардероба си с тениски на групи, но и да подкрепят родните музиканти, пазарувайки директно от тях.

През целия ден в Koncept Space ще звучи музика от български банди, а двата бара – основният и биреното сърце на пространството – White Stork Republic, ще предлагат свежест в чаши за музиканти и фенове.

Използваме възможността и да поканим групи, които желаят да разгърнат свой щанд, да ни пишат на страницата на Koncept Space или като коментар в самото събитие: https://www.facebook.com/events/1209610132800298 - участието на Band Merch Day е напълно безплатно.

band merch day 2021