BELPHEGOR и MALEVOLENT CREATION се завръщат в България и водят със себе си Monument Of Misanthropy и Confess!

BGTSC представя: Концертът на BELPHEGOR, който ще се състои на 12 септември 2024 година в столичния клуб „Mixtape 5“от 19:00 часа. Специални гости на този празник ще бъдат американските Death-Thrash чудовища MALEVOLENT CREATION! Преди това на сцената ще видим австрийската Brutal-Technical-Death метъл банда Monument Of Misanthropy и норвежко-иранската Groove-Death-Hardcore формация Confess.
Последният екстремен концерт у нас преди ковид-пандемията бе точно на BELPHEGOR! Този път ще е последният ни екстремен концерт за това лято!

На 12 септември ни очаква поредното топ събитие! Бъдете там!

Ограничено количество промо-билети се продават от днес до 5 юли ексклузивно и на много достъпна цена онлайн и в мрежата на Eventim.bg. С наближаването на концерта цената на билетите ще расте. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
Деца до 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

belphegor malevolent creation sofia 2024