Сладко-горчива е премиерата на „Няма да се връщам“ на Bloodrush – последната песен от тетралогията, която групата от Добрич стартира миналата година. Песента излезе днес, 14 юли, в 11:00 в официалния YouTube канал на групата.

Последната глава от историята, която започна със „Заедно ли ще горим?“, премина през „Трета нощ“ и „Сам“, се превръща в символичен завършек не просто на мистичната книга от видеоклиповете на бандата, но и на Bloodrush във формата, в която съществуваше вече десет години.

На своята страница във Facebook, групата споделя емоционално откровение: „Всяко хубаво нещо си има край. Е, за нас това е ново начало. За 10 години смело можем да заявим, че постигнахме немалко. Поне за нас си. Пораснахме, изгубихме се, пак се намерихме и пак ще се изгубим.
"Няма да се връщам" е 4/4 - финалът на новото ни АЗ и затварянето на книгата Bloodrush. Поне засега. Преживяхме много заедно, изградихме се като личности и потърсихме посоката си. Както индивидуално, така и като екип! 10 години, които изпълнихме с творческа дейност, концерти, създаване на музика, записи, турнета... Сега ни е време да започнем да се губим отново и да търсим нови пътища…“

С премиерата на „Няма да се връщам“ Коста, Димитър, Мартин, Петър, Кирил - разширеният екип на Bloodrush, споделят още и новина! Време е за чисто нов проект, който момчетата представят като фийчъринг в последната си обща песен. Това е Цар Плъх – новият музикален проект на Коста Коларов и Димитър Димов и още музиканти от българската алтернативна сцена, който се развива стремглаво и вече е готов да покаже муцунката си на света. Амбициозните планове на създателите му включват албум до края на годината и серия от концерти за неговото представяне. Следете Цар Плъх и тук.

Видеото към 4/4 – „Няма да се връщам“ отново е по идея и изпълнение на “четвъртия” в рок триото – Петър Тухчиев. А в главните роли на четирите малки герои във видеоклипа влизат Любомир Милев, Йордан Бойчев, Ивелин Енчев и Стефан Тунтев.

Финалните щрихи по мастеринга на последната глава от историята Bloodrush „Няма да се връщам“ са правени в легендарното Sterling Sound студио от Ted Jensen, който е работил с имена като Deftones, Alice In Chains, Pantera и много други.

BLDRSH Niama da se vrushtam