Получихме следното съобщение:

Грайнд и дет метъл вакханалия ще се вихри в Борисовата градина на 18 юни.

Кой не знае Brujeria, кой не се е драл с нея! Маскираните бандити от Мексико (и Калифорния. И от цял свят) Brujeria са име, след което се валят трупове, строшени прешлени, вопли и пъшкане. И ще имаме съмнителното удоволствие да се срещнем лице в бандана с тях на 18 юни 2024 в Маймунарника – повече от 10 години след първия им лайв (по-скоро дет) тук.

Може и да не си даваме сметка на първо четене на криминалния доклад, но Brujeria вършее кърваво и безапелационно на дет/грайнд сцената от 1989, а първият им патологичен минидоклад “¡Demoníaco!” вече е на 33 години, а дебютът “Matando Güeros” тази година удари 30. И все така безпощадно, безобразно и безогледно ядрото на бандата от Juan Brujo (рев и дране), Pinche Peach (врещене), Fantasma (крясъци), Hongo (тътен и бас, според данни от тайните служби – Shane Embury от Napalm Death) и Hongo Jr. (трясък, картечници и ударни, пак според ушите Nicholas Barker от Cradle of Filth, Dimmu Borgir, Lock Up и къде ли не още) и по-скорошните престъпници в картела El Criminal (твърди се, че е Anton Reisenegger от Criminal и Lock Up) и El Embrujado (според сведенията на вече убити доносници - Patrik Jensen от The Haunted и Witchery) на мачете, струни и дране на кожи под писъците на La Encabronada (коя е тя знаят само десетки свидетели в моргата), леят терор, вербално насилие и музикална свинщина пред фенове и нищо неподозиращи жертви. А последния си удар върху пуританите, религията, политиците и добрия вкус “Esto es Brujeria” маскираните бандити нанесоха този септември, изненадвайки всички, които мислеха, че групировката е разпръсната и замлъкнала.

За съмнителното удоволствие да си причините синини, пищене в ушите, истерия и нощно напикаване, можете да побързате да заплатите 40 лева в Epaygo.bg за early bird билети или да се подложите на терора за 50 лева след изчерпването им: https://epaygo.bg/1206441964. На 18 юни в Маймунарника Brujeria не предвиждат да взимат заложници, ще хвърчат глави.

Повече информация – в криминалните хроники.

Brujeria_Official_Poster_smacked.jpg