На 8 декември 2023 година световноизвестният изпълнител пристига в София, за да зарадва всички свои фенове с вълнуващ концерт в зала „Арена София“. Носителят на множество отличия, сред които 3 номинации за „Оскар“, 5 номинации за „Златен глобус“, награда „Грами“ и 20 награди „Джуно“, ще завладее сцената с енергични вокали и въздействащо сценично присъствие. Събитието е част от световното му турне So happy it hurts.

Мащабното турне на артиста вече стартира в САЩ и ще продължи с европейска обиколка, чието начало ще бъде дадено в София. Турнето носи името на петнадесетия му студиен албум „So happy it hurts“, издаден миналата година и номиниран за награда „Грами“. Албумът е създаден изцяло от канадския певец по време на пандемията и включва 12 песни, които той записва сам, свирейки на различни инструменти.

„Условията, в които бяхме поставени по време на пандемията, промениха начина, по който бяхме свикнали да правим музика. С бандата ми нямахме възможност да се съберем и да работим заедно върху новия албум, затова реших да го направя сам. Това ми помогна да осъществя една мечта – да бъда барабанист.“, споделя Брайън Адамс.

Част от песните от „So happy it hurts“ ще чуем на живо от сцената на зала „Арена София“. Сет листът на турнето ще включва повече от 20 парчета от 40-годишното творчество на Брайън Адамс, сред които „Everything I do”, „Have you ever really loved a woman”, „Cuts like a knife”, „Run to you” и още много други обичани песни.

Билетите за концерта на Браян Адамс са на цени от 90 до 150 лева и ще влязат в продажба на 26 май точно в 10 часа в мрежата на Ивентим в цялата страна.

bryan adams sofia 2023