BGTSC представя: концерта на CHOP SUEY и MACHINE HEAD UK, който ще се състои на 8 октомври в столичния клуб Микстейп 5.

CHOP SUEY e ALL-STAR трибют на SYSTEM OF A DOWN от Обединеното кралство. В състава на групата са легендата Сам Тотман (бас) от Dragonforce, барабанистът Андре Джойзи от Breed 77 и китаристът Tommy H от пънк легендите Anti-Nowhere League. Харизматичните вокали са на Мартин Джаксън от Confyde.

След приключилите успешни турнета в Австралия, Нова Зеландия, Хърватия, Сърбия, Холандия, многобройните участия в Обединеното кралство и на фестивали, групата се отправя към Франция, Германия, Румъния, Унгария и много други европейски държави. В момента CHOP SUEY е водещата група, отдаваща почит към творчеството на SYSTEM OF A DOWN!

Не пропускайте красивата лудост на най-емблематичните песни на SYSTEM OF A DOWN, изпълнени от музиканти от световна класа. Ако сте ги гледали преди, този път ще са с по-дълъг и по-еклектичен сет от всякога.

MACHINE HEAD UK се завръщат след шест годишно прекъсване. Вече бивши членове на групата са легендите на китарата Ричард Шоу от Cradle of Filth и Бен Кристо от The Sisters of Mercy. В момента вокалист на групата е Рич О’Донъл от Karybdis. Шоуто на бандата е фокусирано върху емблематичните за MACHINE HEAD ‘90 и ‘00-те години.

Вечер с творчеството на SYSTEM OF A DOWN и MACHINE HEAD! Бъдете там!

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Цената на пропуска до 10-ти април, включително, ще бъде 20 лева! От 11-ти април и до деня на концерта ще е по 25 лева. В деня на събитието и на входа на клуба - 30 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.


ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!


Предстои обявяването на допълнителна информация!

cs_poster_press.JPG