Вечер с най-доброто от творчеството на SYSTEM OF A DOWN и MACHINE HEAD!

Концертът на CHOP SUEY и MACHINE HEAD UK, ще се състои тази неделя на 8 октомври в столичния клуб Микстейп 5.

Вечерта ще протече при следната програма:
19:00 – ще отворят вратите за публика
20:00 - MACHINE HEAD UK
21:05 - CHOP SUEY
22:20 – Очакван край

CHOP SUEY
и MACHINE HEAD UK са ALL-STAR трибют групи на SYSTEM OF A DOWN и MACHINE HEAD от Обединеното кралство. В състава на групата са легендата Сам Тотман (бас) от DRAGONFORCE, барабанистът Андре Джойзи от BREED 77 и китаристът Tommy H от пънк легендите ANTI-NOWHERE LEAGUE. Харизматичните вокали са на Мартин Джаксън от CONFYDE и Рич О’Донъл от KARYBDIS.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Катерене, качване или скачане от сцената е абсолютно забранено! Нарушителите ще бъдат извеждани от клуба без право на възстановяване на парите за билета! 

Предстои страхотна вечер с най-доброто от творчеството на SYSTEM OF A DOWN и MACHINE HEAD! Бъдете там!

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В момента цената на билета е 25 лева. В деня на събитието и на входа на клуба ще е 30 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.


ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC
са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

cs_poster_press.jpg