Шоуто на DROPKICK MURPHYS в София наближава, а всички ние в радио ТАНГРА МЕГА РОК адски много се вълнуваме!

Американската банда от Бостън най-после ще свири за първи път в България - на 5 юни в столичния Зимен дворец на спорта, по покана точно на радио ТАНГРА МЕГА РОК. Специален гост ще бъде ФРАНК ТЪРНЪР!

Билети с цена 65 лв ще откриете в системите на www.Eventim.bg. www.EpayGo.bg и всяка каса на Easypay в страната. В самия ден ще се продават по 70 лв.

ВНИМАНИЕ - поради МНОГОТО ЗАПИТВАНИЯ - можем да потвърдим, че ДЕЦА ДО 10 ГОДИНИ нямат нужда от билет, но трябва да бъдат с придружител!!!

Предвидени са и специални места за хората със затруднено придвижване - вижте подробностите.

Dropkick SOFIA BG WEB

С девет студийни албума зад гърба си, DROPKICK MURPHYS се наложиха като най-силната американска келтик пънк формация, като последният - '11 Short Stories of Pain & Glory' (2017) се оказа и най-успешният в цялата им над 20-годишна история.

Още през 2006, сингълът 'I'm Shipping Up to Boston' беше избран от МАРТИН СКОРСЕЗЕ за основно музикално парче в спечелилия 'Оскар' филм 'От другата страна' (The Departed) с Леонардо ди Каприо, Мат Деймън, Джак Никълсън и Марк Уолбърг и това изстреля DROPKICK MURPHYS в небесата, като направи групата още по-популярна.

И все пак, DROPKICK MURPHYS предпочитат срещите с феновете си на живо - коцертите им са заредени с невероятна енергия - истински експлозивно шоу, в което публиката не спира да подскача, танцува и пее.