Организаторите от 141 разпространиха следната новина:

ВАЖНО!
Концертът на Deez Nuts, който беше предвиден за тази вечер се отлага, заради проблеми с полета на групата! Вече се обсъждат възможностите за насрочване на нова дата.
Съжаляваме също толкова, колкото и вие!

Важна Информация как можете да върнете закупените билети за концерта в срок до 31.03.2020, в случай, че билета не е върнат той ще важи автоматично за бъдещетото събитие, което още не е насрочено.

- Закупилите билети онлайн (VISA, MasterCard, банков трансфер или PayPal), ще получат сумата си автоматично в рамките на 10 работни дни.
- Всички заплатили в брой (куриер и наложен платеж) - трябва да върнат билетите си или по куриер (за тяхна сметка), или да посетят офисът на Bilet.bg, като сумата ще бъде върната в брой (задължително условие е да предоставят касовеите си бележки, заедно с билетите).
-  Всички заплатили в брой (каси на Office 1, На Tъмно и FastPay, каса на Easy Pay или банкомат) трябва да се свържат с Bilet.bg на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да изплатят сумата в брой в
офисът им или да предоставят следните данни :

- Баркод на билета
- Три имена
- Удобен офис на Еконт
- Телефон

Ако желаете да възстановим сумите Ви молим да ни пишете имейл към Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , от имейла с който сте си направили поръчката или да ни прикачите билетите, ако сте използвали друг имейл.