Съвместният концерт на Diabolical, Sodomisery и Machiavellian God ще се състои на 16 юни в столичния клуб „Mixtape5“ (B-side).

Diabolical са от Швеция и са от бандите, които бавно, но славно вписват името си в тежката многотомна книга на шведската екстремна сцена. Първото демо на групата излиза през 1997г., а към момента те имат 5 дългосвирещи албума в дискографията си и признанието, че са истински и верни на стила. Те представят дет метъл с блек влияния, много мрак и мелодии, които са подходящ саундтрак на кошмарните ни сънища за наближаващ апокалипсис и неизбежната среща с нейно величество смъртта. Важно е да отбележим, че на това шоу Diabolical ще представят дълъг хедлайн сет, а не съкратен такъв, както досега при гостуванията им в нашия регион. Също така, на сцената на „Mixtape5“ тази вечер ще видим и Sodomisery.

Sodomisery е нова банда от Стокхолм. Те споделят членове в състава си с Diabolical и музикалните им търсения също са в посока дет/блек метъл.

И за да е още по-хубаво, имаме и трети гост. Това са момчетата от северната ни съседка Machiavellian God от Румъния. Техният мелодичен дет метъл се вписва чудесно в афиша на това екстремно шоу.

Билетите са на цена 40 лева и тръгват в продажба на 17-и май онлайн в системата на PaySera https://bit.ly/DiabolicalSofia  и на каса в магазини „На Тъмно“.

Diabolical-sodomisery-Poster.png