На 8 януари (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Within Temptation, Bonfire, Bullet for My Valentine и Lord of the Lost.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Testament и ще бъде припомнено какви истории разказаха Brainstorm за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Jerry Cantrell и репортаж от чешкия фестивал “Metalfest Open Air“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Nickelback, ще видят как Love and Death правят кавър на Justin Bieber, класическата песен ще бъде нa Sepultura, в “Exotic“ ще бъдат представени Zyanide, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Unearth в България през 2014 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Manowar, Enslaved, Klone, God Dethroned, Wage War, Lyrre, Ho99o9 и Bloodrush също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: https://www.facebook.com/FractureTVRockShow

Vasko Testament