Какво се случва, когато вземете истинска хип-хоп лирика и я смесите с джент рифове и метъл вокали? Резултатите са доказано опасни. След като димът, прахът и пушекът от тази трап метъл експлозия се уталожиха, се появиха DROPOUT KINGS. Истинска сила на хип-хопа и метъла, сътворена от група приятели, запалили сцените и взривили всяка тълпа по пътя си.

DROPOUT KINGS са поколението, което се развива от рап-рок бандите като Linkin Park и Limp Bizkit, като сливат тежки метъл звуци с прогресивните ритми на хип-хопа и трап музиката. Наричайки го "трап метъл", DOK се гордеят с това, че са пионери и оформят жанра, създавайки уникални звукови пейзажи, които са познати, но и свежи, и иновативни.

Концертът ще е на 13-ти юни в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8).

Билети в офис мрежата на EasyPay и от epaygo.bg:

До 11-ти юни включително, ще са на цена от 25 лв. В деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

Очаквайте още информация, обявяване на подгряващи групи и следете подробностите във Фейсбук събитието на страницата на клуб Live & Loud тук: https://www.facebook.com/events/321268387295007

dropout-kings-poster.jpg