На 27 юли ще се състои SOFIA METAL FEST! Фестивалът, който събира BEHEMOTH, TESTAMENT, PESTILENCE и MALTWORM, присъединява и ERIC HUTCHENCE! "По-зрелищен, по-мощен, по-разтърсващ" е описание за това, което ви очаква на 27 юли от 18:30 часа на откритата сцена АРЕНА СОФИЯ в Борисова градина, Колодрум Сердика.

Ако до преди две години все още набираше популярност в Източна Европа, сега вече e нормално да видиш името Eric Hutchence в селекцията на много от уважаваните фестивали в Европа.  Шоуто на Ерик е смес от музикални авторски миксове на хитови композиции, подкрепени допълнително от ударни инструменти и светлинни ефекти. Представянето му винаги е тежко, мощно, възбуждащо и адски зареждащо!
 
Запомнете:  На 27 Юли 2024 е SOFIA METAL FEST!

Билетите се продават онлайн и в касовите мрежи на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на пропуските не е необходимо да е отпечатана, а ще може да бъде сканирана директно от телефон. Предстои повишение на цената на билета.

Деца до 10 годишна възраст ще влизат без билет, но с придружител с попълнена декларация.

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна при форсмажорна ситуация всеки закупил билет гарантирано получава средствата си в посочения за това период.

BGTSC е член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България! Авторските права за събитието са уредени с Музикаутор.

Предстои обявяването на допълнителна информация.