Кралете на севера WOLFHEART и две чудесни банди на 9 май в София!

BGTSC представя: EUFOBIA и ZIMA ще забият преди WOLFHEART на първия им хедлайнерски концерт у нас! Турнето на обичаните у нас финландци представя последният им албум King Of The North”, а концерта им ще е на 9 май в столичния клуб „Mixtape 5“.

EUFOBIA е добре позната екстремна банда от София. Името на групата е с древногръцки произход и буквално означава “страх от доброто”. Зад гърба си имат 3 дългосвирещи албума и стотици концерти и участия не само у нас. През 2018-та година Eufobia печели конкурса W:O:A Metal Battle Bulgaria, което дава възможност на групата да представи родната сцена и да свири на сцената на най-важния метъл фестивал в света - Wacken Open Air.

EUFOBIA свирят мелодичен дет-траш метъл, а членове на групата са Ники Боджаков (Китара & Вокал) , Stone Angel (Китара) , Алекс Иванов (Бас) и Борис Иванов (Барабани).

ZIMA е мелодична дет метъл група, която съчетава сурови мъжки вокали с чисти нежни женски вокали. Идеята за Zima се ражда в дългите дни на изолация по време на ковид пандемията и първоначално е замислена като краткосрочен проект. През 2023 година създателят на проекта Ники Велев (китара и вокали) заедно с Рони (женски вокали) решават да развият проекта и събират група, поканвайки музиканти от някои от най-познатите родни банди от ъндърграунд сцената. И така групата, която очакваме да видим е в състав: Вероника Велева (Балканджи) – женски вокали,Николай Велев (Maltworm) – китара и вокал, Ангел Христов (Historian) – китара, Тодор Язовалийски (Uninie) – бас, и Илиян Велев (ex-Demenzia) – барабани.

ZIMA имат няколко записани песни, а в момента работят по издаването на дебютния албум, част от който ще чуем на 9 май.

Не пропускайте първият самостоятелен концерт на WOLFHEART, Eufobia и Zima, които ще превърнат вечерта в празник за феновете на мелодичния дет метъл!

Билетите се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg. Обърнете внимание, че с наближаването на събитието цената на билетите ще расте! Електронната версия на пропуските не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:
До 7 години влизат без билет и с придружител с попълнена декларация.
Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не се зачитат като легални, освен когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лици.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

wolfheart_eufobia_zima_sofia_2024.jpg