Бандата представя най-хубавите български песни със специални гости на сцената - Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р. и Момчил от тандема "Дони и Момчил"

След грандиозния концерт на „ФОНДАЦИЯТА празнува 10 години около света“ в края на април, в зала 1 на НДК, СУПЕР ГРУПАТА се готви за следващото паметно събитие – на 20 юли в Бургас, за радост на хилядите си фенове край морето. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изпълнят едни от най-обичаните, емблематични български песни на 20 ЮЛИ в Летен театър – Бургас, а само няколко дни след това - на 6 АВГУСТ, Фондацията ще зарадва и пловдивчани със специален концерт в Античния театър.

Специални гости на супер групата в лятното им турне са прекрасните музиканти - Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р. и Момчил от тандема "Дони и Момчил". От Фондацията обещават и други български звезди да се присъединят към тях на откритите сцени по градове, а кои са те – ще бъде изненада за публиката.

Билети за „ФОНДАЦИЯТА празнува 10 години около света“ на 20 ЮЛИ в Летен театър – Бургас и на 6 АВГУСТ в Античния театър в Пловдив се продават в системата на Ticketportal.bg и в Бургас – на каса „Часовникът“. Продават се още в книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна. Началото на събитията е от 20:00 ч.

Легендите на българската поп и рок музика Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко  Поромански от „Фондацията“ обещават специално преживяване и много настроение за всички присъстващи. На сцената в Летен театър – Бургас ще прозвучат неостаряващите хитове - „Две следи“ на „Щурците“, „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, „Няма връщане назад на Б.Т.Р., „Червило“ на Дони и Момчил и много други вечни български песни, най-старата от които е от далечната 1967 г.

fondaciata-pic-d-aleksov.jpg

Снимка: Димитър Алексов