GODS OF ANCIENT са българска дет/дуум метъл банда основана през 2020г. в София, която твори в името на старите предания и традиции. В състав Даниел Динев (вокали, бас китара), Марио Николов (китара), Антон Андонов (китара) и Тервел Дунчев (ударни) през 2022 издават своя монументален дебют "Historia Mali Et Lucis", с който отварят портите към царството на древните Богове, разказвайки история за война, мрак и светлина.

CULT OF OCCULT (Occult Doom/Blackened Sludge): Скрита от погледа на умиращата маса човечество, потулена в мрака на портите на Ада, чакаща да разпространи злия звук на унищожаването на живота е най-мощната и мизантропска сила. Хранено с омраза, шум и алкохол, четириглавото чудовище на Апокалипсиса ще унищожи всичко по пътя си с непоклатимата си стена от звук. Подобно на писъка на самия Сатана, яростта на войниците на гибелта е оглушителна, опияняваща и проклето пристрастяваща.

Почувствайте етиловата пара, която пропива публиката, бъдете завладени от бавния опустошителен груув, пейте името на Луцифер, танцувайте с нас на тежките рифове и се поклонете на саундтрака на края на дните.
CULT OF OCCULT изпълняват черни меси, жертвоприношения, сатанински ритуали, тъмни церемонии и нечестиви събрания.

Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена 15 лв.

Концертът ще е на 19-ти април в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано №8). Очаквайте повече информация и следете събитието във Фейсбук тук: https://www.facebook.com/events/820636512357041

 cult-of-occult-poster-sofia.png