Godsleep се завръщат в София с новия си албум, Lies to Survive (издаден от сътрудничеството на Ouga Booga and the Mighty Oug и Threechords Records), с който демонстрират желанието си да експериментират и с други музикални жанрове, използвайки елементи от електроника, нойз, пънк и гръндж.

Ами Макрис е както винаги експлозивна, с впечатляващи вокали, които от шепнещи в тъмнината лесно преминават в интензивни и ритмични, предизвикателни и шумни, докато китаристът Джони Цумас наслоява заразителни рифове, създавайки завладяващи мелодии, барабанистът Денис Панайотидис натрапчиво представя един арогантно красив интензитет, а басистът Федонас Хтенас ловко улавя умишлено накъсаните мелодии като ги запълва с моторния тласък на баса си, за да достигнат накрая заедно до ясната декларация като група, че имат способността да бъдат напълно освободени от музикалните течения и да отидат там, накъдето ги отвеждат песните им.

Всички събития в клуб Mixtape 5 са стриктно 18+ с изключение на събития, които са специално обозначени като ALL AGES!
Лица под 18 могат да присъстват на събития 18+ само с придружител и нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не следват да бъдат зачетени като легални. Изключение е само когато посетителят под 18 е придружен от родител и се представят лични карти или копие от акт за раждане. Клубът не работи с резервации!

Вратите отварят в 20:00 – начален час 21:00
Билети: www.bilet.bg

Много ограничен брой early birds: 20 BGN
Предварителна продажба: 25 BGN
В деня на събитието: 30 BGN

godsleep-sofia2023.jpg