Вече са ясни всички банди, които ще свирят на голямата сцена в третото издание на Midalidare Rock In The Wine Valley 2023. Фестивалът в долината на виното ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя).

Към вече обявените банди се включват – Black Sonic Pearls, Amalgama и Fortress Under Siege, както и станалият популярен от „Гласът на България“ Пламен Бонев (De La Bona), който ще открие фестивала на 30 юни.

И тази година Midalidare Rock In The Wine Valley ще има After Party Stage, която ще забавлява феновете след края на концертите на голямата сцена. Програмата за там ще бъде обявена в следващите седмици. „След опита ни от миналата година стана ясно, че подобна парти сцена е изключително приятна и феновете, които не са уморени, могат да продължат купона до ранните часове, така че и тази година ще им я предложим“, споделят организаторите.

Final Line Up:
30 юни:
Scorpions
Dynazty
Iron Savior
De La Bona


1 юли

Europe
Blind Guardian
Lacuna Coil
Black Sonic Pearls
Amalgama


2 юли

Helloween
Epica
Battle Beast
Fortress Under Siege

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, както и в OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Деца до 12 години влизат без билет!

Билетите ще запазят цените си до 5 май (петък):
- 100 лева – еднодневен билет за 30 юни с хедлайнер Scorpions
- 100 лева – еднодневен билет за 1 юли с хедлайнер Europe
- 100 лева – еднодневен билет за 2 юли с хедлайнер Helloween
- 150 лева – тридневен билет за целия фестивал

MR 23