Утре, 18 ЮНИ е концертът на криминалната грайнд шайка – BRUJERIA, шарлатаните от PIRANHA и дружбенските грайнд експерименталисти GOLIATH. Три поколения групи със спираща дъха шоу идентичност, сформиращи Summer Massacre Svinshtina.

Програмата е следната:
19:00 – Отваряне на врати на Маймунарника
20:00 – GOLIATH
20:40 – PIRANHA
21:30 – BRUJERIA

Билети за могат да бъдат открити в мрежата на EPAY.GO (https://epaygo.bg/1206441964) До края на 17 юни (включително) ще струват 50лв. От полунощ и на място ще са по 60лв.

Преди BRUJERIA ще видим столичната скейт пънк шайка - Piranha! Те са винаги експлозивни, безконтролни и непредвидими, но за сметка на това са стриктно шоу ориентирани. Всички помним, какъв фурор ни спретнаха миналата година в Колодрума, когато споделиха творческо избухване с пънк титаните - The Exploited. Всяко участие на бандата е различно от останалите и сме сигурни, че фронтменът на групата Александър Първанов – ‘Шута’ отново ще ни изненада с ‘игра с публиката‘. Piranha трудно могат да бъдат представени. Те просто трябва да се изживеят на живо.

Метъл празникът на 18 юни ще бъде стартиран с младоците Goliath от София. Момчетата свирят авторска музика, смесвайки хардкор с грайндкор, кръст пънк, деткор, емо и скриймо елементи. С провокативните си изяви наживо, Goliath започна да създава завидно количество последователи, които ги изстреляха като една от най-обещаващите млади групи на българската метъл сцена.

Кой не знае Brujeria, кой не се е драл с нея! Маскираните бандити от Мексико (и Калифорния. И от цял свят) Brujeria са име, след което се валят трупове, строшени прешлени, вопли и пъшкане. И ще имаме съмнителното удоволствие да се срещнем лице в бандана с тях още утре – повече от 10 години след първия им лайв в България.

Line_Up_Brujeria-small.jpg