Днес e премиерата на третия самостоятелен авторски сингъл на GREESH “По-добри“. Видеото излиза с оригинално видео в //www.youtube.com/@MultiGreesh">YouTube канала на талантливия мултижанров артист в 11:00. Гриша Георгиев – човекът-оркестър, създава както текста, така и музиката, записвайки сам вокалите и всички инструменти.

Харизматичният вокалист на Saint Electrics, Портокал и Dokle & GreeshГриша Георгиев, стартира соловия си проект GREESH миналата пролет, с който несъмнено си заслужи титлата „one man show“. След дългогодишна успешна кариера като фронтмен на редица музикални проекти в България и Англия, Гриша насочва цялата си творческа енергия в самостоятелния си музикален проект. Неговият алтърнатив рок, миксиран с блестящ фънки груув, му дава безкрайна свобода и възможности за експерименти в мелодиите. 

“По-добри“ отразява взаимоотношенията между родител и дете, потънало в мрачни мисли и безизходица. Песента разкрива енергията на любовта и силата на подкрепата - източник на надежда и светлина дори и в най-тъмни мигове. Текстът завърта слушателите в калейдоскопа на сложните взаимоотношения в едно семейството и за това колко важно е да създаваме пространство за разговор с децата си. 

Песента се появява като идея още през 2022, но е записана през април 2023 в любимото на артиста читалище в град Харманли с помощта на Димитър Димитров, както и с обичайния музикален съучастник и копродуцент на GREESH - Константин Райдовски. Пиано, бас, китари, барабани, синтове и вокали са дело на GREESH, а за видеото му помагат Симона Стоянова-Соки, Аделина и Ангел Каспарянови и Боряна Докле.

Следващото участие на GREESH като соло артист е на УЗАНА Поляна фест 2023 в програмата на 21 юли. Повече детайли може да намерите тук: https://uzanafest.gabrovo.bg/ и във ФБ събитието - https://www.facebook.com/events/273088035058108.

Продуцент: Гриша Георгиев, Константин Райдовски

Музика: Гриша Георгиев

Аранжимент: Гриша Георгиев 

Текст: Гриша Георгиев

Facebook: GREESH

Instagram: GREESH 

YouTube: GREESH 

Greesh-Po_Dobri.png