И да вали и да вее, на 22ри март ще има dirty dance, в Rock Bar "FANS". Или иначе казано - ето, че назря момента, за сакатлъци. И кое би било по-чудесно, от едно екстремно "дет-метъл барбекю", в подземието на китната столична действителност?! Ta, от екипа на Katrin Music, се екипирахме, запретнахме ръкави, и стриктно подбрахме изпълнителите.

grooh fiesta defiant sofia 2020

POLYGON (брутал дет метъл - Пловдив).
Дълбоко покрусени (в положителния смисъл) от всяка една от предишните техни изяви, тези господа, определено е грехота да не фигурират, в което и да било мазало. Който не ги е чувал, да дойде и ще разбере защо.
В края на миналогодишното издание на Grooh Fiesta, бяха свалени с полиция от сцената, но сега, така са набрали скорост, че и военни няма да могат да ги помръднат.

JFT (хардкор... кросоувър, дет метъл - София).
След като оцеляхме, макар и трудно, след първия "Grooh" и 7-годишнината им, в началото на януари, считаме за редно да им дадем трети шанс да ни приключат окончателно. А те владеят силата, определено. Със свирнята си, тези младежи, дават доста сериозни и аргументирани доводи за физически посегателства над другарчетата около сцената.

Mass Cremation (дет метъл - Варна).
Рядко грамотна тресня, поне според нашите скромни критерии, грижовно поднесена от хубави хора, вряли и кипяли, около и под сцената.

И накрая, но не на последно място, специални гости, специално за "Grooh"-а, хърватските дет-блек корифеи DEFIANT
За тези, които не са ги чували все още - редно е да промените това. А до нас е достигала информация, от достоверни източници, че на живо правят жесток мармалад пане.

За повече подробности и добиване на ясна представа - 22 Март, 19:00, ROCK BAR FANS София. Facebook Event