Концерт с почит към METALLICA и песни от цялото им творчество!

Една от най-добрите трибют групи на METALLICA - HAMMERHEAD (BG) ще изнесат концерт озаглавен „72 Reasons to Love METALLICA" на 3 май 2024 година от 20:30 часа в пловдивския клуб Полинеро, Капана. Списъкът с песни съдържа композиции на голямата четворка от началото на кариерата им до днес. Ще чуете по-рядко изпълнявани, но и познатите на всички хитове. Билети за този концерт ще се продават само на място в клуба на цена от 15 лева.

Както знаете HAMMERHEAD (BG) ще изнесат концерт под същото мото и на 10 май в столичния Sofia Live Club. Билети за софийската дата се продават в мрежата от каси и онлайн на „Eventim.bg”. Някои от местата са бензиностанции OMV, билетна каса в НДК, Български пощи, Офис 1 Superstore, магазини „На Тъмно“ и др. Всеки фен може да използва и опциите, даващи възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да го покаже за проверка на място през телефона си.
Младежи под 18 годишна възраст ще могат да посетят събитието само с придружител и попълнена декларация. За повече информация посетете страницата на клуба.

Събитията се организират с подкрепата на BGTSC и с официалния фен клуб на METALLICA у нас – Harvester Of Sofia.

hammerhead Polinero