BGTSC представя: Концерта на супергрупата I AM MORBID, който ще се състои от 20:00 часа на 6 август в столичния клуб Mixtape 5. Преди тях ще видим, пътуващите с тях дет метъли Embryo. Концертът у нас е част от европейското турне в чест на 30 годишнината на “COVENANT”, класическия албум на дет метъл пионерите MORBID ANGEL. Eксплозивното шоу ще включва и парчета от другите албуми на дет метъл легендите с участието на Дейвид Винсънт и Пийт „Командо“Сандовал– “Altars of Madness”, “Blessed Are The Sick” и “Domination”.

Създадената през 2017 година супергрупа I AM MORBID идва в състав Дейвид Винсънт (MORBID ANGEL/ VLTIMAS); Пийт „Командо“Сандовал (MORBID ANGEL/ TERRORIZER); Бил Хъдсън (NorthTale / Doro / Circle II Circle); и Ричи Браун (Trivium / Exmortus / The Absence / Mindscar).

“COVENANT” е издаден на 22 юни 1993. Още с появата си успява да разлюлее екстремната метъл сцена и е считан от фенове и критика за един от най-важните дет метъл албуми. С него MORBID ANGEL се заковават в челните редици на стила. Видеоклиповете от него имат мощна ротация по Headbangers Ball на много важната за метъл обществото в онези години MTV. Величественото видео на “God Of Emptyness” намира място и в култовия анимационен сериал “Beavis and Butthead”, което още повече разпалва популярността на групата. Преди 20 години статистическата агенция Soundscan обявява “Covenant” за най-продавания дет метъл албум в света с над 150 хиляди продадени копия само в САЩ, а списание Rolling Stone го нарежда на 75-а позиция в класацията си за най-добри метъл албуми на всички времена.

На 6 август бъдете с нас! Предстои ни MORBIDFEST!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В момента и до 19 юли, включително, билетите ще са на промо цена от 40 лева. След това ще се предлагат по 45, а в случай на налични места в деня на концерта и на място в клуба ще се продават по 55 лв.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

i am morbid embryo sofia

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!