На 18 декември (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Motorhead, Delain, Riverside и Dragonforce.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Daniel Winter-Bates (Bury Tomorrow) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Epica за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Greta van Fleet и репортаж от полския фестивал “Mystic Festival“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c The Beatles, ще видят как Anotherkind правят кавър на Roxette, класическата песен ще бъде нa Ozzy Osbourne, в “Exotic“ ще бъдат представени Acrassicauda, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Pretty Maids в България през 2014 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Revolution Saints, Sophie Lloyd, Warkings, Three Days Grace, Odd Crew и Municipal Waste също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: https://www.facebook.com/FractureTVRockShow

Vasko Daniel Winter Bury Tomorrow