На 12 февруари (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Atrocity, Rise Of The Northstar, Michael Monroe и Deathstars.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Tom Angelripper (Sodom) и ще бъде припомнено какви истории разказаха Alter Bridge за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa Vola и репортаж от мексиканския фестивал “Mexico Metal Fest“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Beast In Black, ще видят как Inglorious правят кавър на Miley Cyrus, класическата песен ще бъде нa The Beach Boys, в “Exotic“ ще бъдат представени Ashmaze, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Delain в България през 2015 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Nightwish, Opeth, Decapitated, Coprostasis, First To Eleven и August Burns Red също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: https://www.facebook.com/FractureTVRockShow

Vasko Tom Angelripper Sodom