На 4 юни (DIEMA, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Corey Taylor, Kataklysm, Butcher Babies и Lord of the Lost.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено специално интервю с Uriah Heep и ще бъде припомнено какви истории разказаха Alestorm за българските си фенове. Ще бъдат излъчени две нови концертни изпълнения нa The Halo Effect и репортаж от френския фестивал “Motocultor“.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Queen, ще видят как Feuerschwanz правят кавър на Manowar, класическата песен ще бъде нa Queensryche, в “Exotic“ ще бъдат представени Divahar, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването нa Alice Cooper в България през 2008 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Mastodon, Deathstars, Cattle Decapitation, Black Stone Cherry, Bastille, The Lefties и Curse of Cain също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете: www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

Vasko_Uriah_Heep.jpg