Концертът на VADER, BIO-CANCER и WARSIDЕ е тази неделя, 23 юни, и ще се състои в столичния клуб „Mixtape 5“ при следната програма:

18:30 часа ще отворят вратите за публика
19:00 - Warside
19:45 - Bio-Cancer
21:00 - VADER

Вечерта на сцената с VADER ще видим отново Маузер, който пътува с групата!


Хората в затруднено положение е необходимо да са пред вратите на клуба поне 15 минути преди отварянето на вратите.

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Всички лица до 18 годишна възраст влизат само с придружител с билет и попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: (https://securitysks.com/?page_id=734) или да получите на входа на клуба. Ако придружителя не е родител декларацията трябва да е нотариално заверена.

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!