Австралийската психеделик рок група King Gizzard & The Lizard Wizard идва в България за три зашеметяващи концерта на едно уникално място - Античния театър на Филипополис 8, 9, 10 юни 2025 — Пловдив, България, Античен театър

Предварителната продажба започва във вторник, 11 юни в 12:00 българско време.

Оставете Вашия e-mail, за да се включитe

kinggizzardandthelizardwizard.com

Масовата продажба на билети започва в четвъртък, 13 юни в 12:00 българско време: honeycomb-live.com/king-gizzard-and-the-lizard-wizard

Един от най-добре запазените древни театри в света, построен по времето на римския император Марк Улпий Траян в периода 98 – 117 г. сл. Хр., ще бъде домакин на три фантастични нощи за концертите на една от най-енергичните и мултижанрови групи, известни с продуктивността си, еклектичния си музикален стил и фантастичните си изпълнения на живо.

Музиката на групата обхваща широк спектър от жанрове, включително психеделичен рок, гаражен рок, прогресив рок и хеви метъл. Те са особено известни с експерименталния си подход, често смесващ елементи от различни жанрове в албумите си.

King Gizzard & The Lizard Wizard - Full Performance (Live on KEXP)
Не пропускайте възможността да видите това енергично и завладяващо живо изпълнение, включващо продължителни импровизации и визии в обстановката на Античния театър!

king-gizzard-poster.jpg