Концертът на EAGLE EYE CHERRY, който трябваше да се състои на 4 март ще се проведе на 30 септември отново в Pirotska 5 Event Center. Поради логистични причини голяма част от датите на турнето се променят, а издадените до момента билети важат без презаверка.

Този концерт е единствен в региона, а билети за него се продават онлайн и в мрежата на Евентим. Някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“58 в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Електронните билети не е необходимо да бъдат отпечатени, ще бъдат сканирани през телефона.

Тези от вас, на които новата дата не е удобна могат да върнат билетите си не по-късно от края на месец май тази година от където са закупени. Повече информация на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.


Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.

Предстои обявяването на допълнителна информация!

EEC poster press