Днес KISS обявиха пренасочените дати за турнето си End of the World Tour. За съжаление в графика окончателно липсва дата за София.

Ето и изявлението на организаторите

Уважаеми фенове,
За наше огромно съжаление концертът на KISS в София, част от End of the World Tour, няма да се състои.

След отлагането на събитието, насрочено за 2020, групата обяви работата по обяваването на актуализирани дати от турнето за 2021г.

Въпреки положените усилия, поради невъзможност да бъдат съчетани всички предстоящи изяви, се отменят концертите в София, Лисабон, Санднес, Каунас и Гливице.

Считано от 01 август 2020г. и до 30 септември 2020г., всеки, закупил билет за събитието, ще може да го върне по следния ред:

- Всички билети, закупени от билетни каси на Eventim, могат да бъдат върнати единствено от мястото на закупуване;

- Всички билети, закупени от Office 1, книжарници Orange и Музикален Център - Пловдив, могат да бъдат върнати лично или с куриер до централния офис на Eventim Bulgaria, на адрес гр. София, бул. 6-ти септември 58, заедно с номер на банкова сметка, име на притежателя й и телефонен номер;

- Всички билети, закупени онлайн с кредитна или дебитна карта от eventim.bg, могат да бъдат върнати с куриер до централния офис на Eventim Bulgaria, на адрес гр. София, бул. 6-ти септември 58. Възстановяването на средствата става в срок до 7 работни дни;

- Всички билети, закупени онлайн от eventim.bg и платени с банков превод или наложен платеж, могат да бъдат върнати с куриер до централния офис на Eventim Bulgaria, на адрес гр. София, бул. 6-ти септември 58, заедно с номер на банкова сметка, име на притежателя й и телефонен номер;

- Всички билети, закупени онлайн от eventim.bg с опцията print@home могат да бъдат върнати по e-mail до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Благодарим за разбирането и до скоро!

kiss cancelled