Ръководен от Marlon Magnée и Sacha Got през последните 10 години, френският нео-псих ансамбъл La Femme успя да създаде свое собствено движение, вдъхновено от различни музикални жанрове, като new-wave, рок, електро и пънк, a Pitchfork ги определя като „може би най-голямата рок група във Франция в момента“.

La Femme имат множество златни албуми, печелили са Victoires de la Musique (еквивалент на наградите Грами във Франция) и са свирили с Red Hot Chili Peppers на европейското им турне през 2016 г. Групата в момента приключва обиколка с над 140 дати - повечето разпродадени - в над 25 страни, включително САЩ, Канада, Латинска Америка, Европа и Австралия.

Единият от основателите на La Femme - Sacha Got има и българска връзка - дядо му Мишел Зарев също е музикант, роден в Кюстендил. Заживява в София, дори става директор на Софийска филхармония, но бяга от комунистическия режим през 50-те години. Sasha прекарва доста време в последните години в страната ни, записвайки музика с оркестъра на БНР и други български изпълнители.
Утре вратите на Joy Station отварят в 19:00, подграващата група Tentative започва малко след 20:00, а La Femme се очаква да излязат на сцената към 21:15.

Днес можете да купите билети на цена от 50 лева online (https://epaygo.bg/3934508510) и на касите на EasyPay. В деня на концерта и на място цената ще е 60 лева. Организаторите на събитието очакват висока посещаемост и Ви съветват да дойдете навреме!