Два дни остават до концерта на легендарните трашъри MEGADETH на открито на Арена София, Столичен Колодрум, на 15 юни по покана на Fest Team. Феновете с нетърпение очакват концерта на гигантите у нас.
Още една група се включва в програмата за събота. Toва е съпортът от българска страна Ciroza. Ciroza е траш метъл група, създадена през 2002 г. в Монтана. Известни със своите бързи рифове, мелодични сола и социално осъзнато съдържание, групата е постоянно присъства на българската музикална сцена вече повече от две десетилетия! Ciroza често свирят на концерти и фестивали и впечатляват с енергичните си изпълнения и завладяващи текстове. Последният им албум, озаглавен "Ashes", както и музикални видеоклипове към някои от песните, могат да бъдат намерени в YouTube и във всички други платформи.

С тях програмата за събитието в събота изглежда така:

15 юни 2024 / събота/
19:00 Ciroza
20:00 Suicidal Angels
21:30 Megadeth

Билети и информация за събитието може да намерите и на ticketstation.bg. Новини за всички предстоящи събития има и на: festteam.bg и ticketstation.bg, в събитието и в социалните мрежи с най-актуална информация.

megadeth-grafik.jpg