Остават броени часове до дългоочакваното шоу на шведската симфометъл банда Therion, което може да се окаже и последното за доста дълго време.

Концертът в София беше добавен в графика им в последния момент и е част от турнето Leviathan Tour 2024 в подкрепа на трилогията ‘Leviathan’.

На сцената на клуб Joy Station преди Therion ще излезе групата на Tsena Koev. Бандата ще представи песни от първия й албум - “Emotions in a Jar”, както и парчета от все още неиздадения “Storm in Human Form”, който официално ще излезе през 2024 година, а техен специален гост ще бъде Никола Здравков от група Кикимора.

Ето и графикът на вечерта:

19:00 – Отваряне на вратите

19:30 – Tsena Koev

20:30 – Therion

Последни бройки билети за концерта на Therion на 06.02.2024 г. в клуб Joy Station все още могат да бъдат закупени в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), касите на магазини „Фантастико“, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от:

- 50 лв. за правостоящи

- 70 лв. за седящи в обособена VIP зона

* В случай че има останали налични, билети ще се продават и в деня на концерта на касата на клуба на цена от 60 лв. за правостоящи. Цената за VIP зоната остава непроменена.

** Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител