Концертът на DECAPITATED, INCANTATION, NERVOSA, KASSOGTHA е този четвъртък, 14 март в клуб Mixtape 5!

Събитието  ще се проведе при следната програма:

18:00 часа отварят вратите за посетители;
18:45 часа – Kassogtha
19:35 часа - NERVOSA
20:25 часа - INCANTATION
21:30 часа - DECAPITATED

Организаторите от BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. То ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Предстои ни клубна фиеста, задължителна за всеки фен на екстремната музика!

Билети за концерта в момента има само мрежата на Ивентим Бг. В деня на концерта ще се продават на цена от 65 лв. Електронната версия на пропуските от Евентим не е необходимо да бъде отпечатана, а ще могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Политика за деца и непълнолетни:

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но задължително с придружител! За това събитие препоръчваме всяко дете да е с придружител!

Лица под 18 могат да присъстват на събития в този клуб само с придружител, който има нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус се зачитат като легални само когато посетителят под 18 е придружен от родител. Тогава на охраната се представят лични карти или копие от акт за раждане на придружаваното лице.

BGTSC е член на браншовата организация „Сцена музика“ и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!