Концертът на БАЛКАНДЖИ този петък, 17 ноември, в столичния клуб Mixtape5 ще се проведе при следната програма:

19:00 часа – Отварят вратите за публика;
20:30 часа - БАЛКАНДЖИ
22:10 часа – очакван край

В българските народни поверия, дните между 14 и 21 ноември, се наричат Мартинци и в тях тъмни сили, болести и пакости нападат домовете. Балканджи смело се изправят с песен срещу Мартиняка (черният дух с ярки зелени очи), за да го натикат под камък студен за цяла година.
Освен весела програма, БАЛКАНДЖИ ще представят и новите си тениски, които вероятно ще се предлагат само на този концерт!

Организаторите от BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Предстои поредна празнична вечер изпълнена с веселост и добро настроение!

Билети се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg, Bilet.bg и Grabo.bg в цялата страна. Билетите закупени по електроне път не е необходимо да бъдат разпечатани, а могат да бъдат сканирани директно от телефона или таблета.

В момента цените на билетите са на атрактивната цена от 25 лева! В случай, че останат места в клуба в деня на събитието и на място входът ще струва 30 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с попълнена декларация от придружител. Можете да я изтеглите от тук: https://securitysks.com/?page_id=734
Повече за изискванията за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.