От Fest Team разпространиха следната новина:

Дългоочакваният концерт на Editors в Бургас на 13 август не може да се състои поради непредвидени логистични предизвикателства. Една от най-добрите съвременни европейски концертни групи трябваше да бъде заедно с Temples, Shame и ALI на лятната сцена на серията концерти от Burgas Summer Live другата седмица.

От Fest Team искрено се извиняваме за неудобствата, които новината може да причини, но Ви информираме, че вече работим с групата по пренасрочването на нова дата за концерта за София, възможно най-скоро догодина. Надяваме се скоро да можем да обявим новата дата и локация. Всички билети, закупени за концерта в Бургас за 13 август за Editors, ще бъдат валидни за новата дата в София през 2024.

Въпреки това, ако желаете, можете да върнете билета си срещу пълно възстановяване на сумата, като попълните кратък формуляр. Благодарим Ви за разбирането и подкрепата.

Ако имате някакви въпроси или притеснения, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

editors temples shame burgas 2023