След изминалата трудна година за музикалните фенове, легендите SODOM се завръщат в България с едно необикновено шоу! Юбилейният концерт на бандата в София ще е на 15 септември, точно на същата дата, както преди 30 години, и ще превърне сцената на Парк център Юнак в истинска метъл машина на времето!

Шоуто на SODOM е ексклузивно за България и не е част от турне. Музикантите искат да уверят феновете си, че концертът наистина ще се състои! Предвид новата заповед на Министерство на здравеопазването, шоуто на

SODOM на 15 септември ще се проведе с 50% капацитет, като няма да се изискват Covid-19 тестове и ваксинационни сертификати за посетителите!

SODOM нямат търпение да се завърнат в София и да подарят на българските си фенове един концерт, за който ще се говори дълго - взривяващи рифове, неповторима атмосфера и най-големите им хитове.

Предвид ограничения капацитет и големия интерес към събитието, ви призоваваме да вземете своя билет за метъл машината на времето още сега само в мрежата на Bilet.bg, както и онлайн на www.bilet.bg .

sodom 2021