LEATHERHEAD е спийд метъл група от Лариса (Гърция), създадена през 2022 г. Издадоха първия си сингъл, озаглавен “Tomahawk” през август 2022 г. и сега работят върху дебютния си албум. Това ще бъде първото им шоу в чужбина и те са готови и амбицирани да доставят качествен спийд метъл!
видео: https://www.youtube.com/watch?v=9tsNn-txTz0&ab_channel=NWOTHMFullAlbums

Българската хардкор/груув/трайбъл/кросоувър/трашкор група LAB FOR MADNESS ще са родните представители и специални гости на този концерт. Бандата стартира през 2008 г. Дебютният албум е "Renig The System", издаден през 2013 г. Първоначално групата започва от малък град в Северозападна България - Вършец. В момента всички членове се намират в столицата София.
видео: https://www.youtube.com/watch?v=ATewy7Eof8E&ab_channel=LabForMadness

ΕXARSIS е една от водещите траш метъл групи в Гърция през последните 10 години. През този период групата издава 5 успешни албума, като последният е „Sentenced to Life” (2020). Силата им е в свиренето на живо - групата има 5 турнета зад гърба си, главно в Европа и няколко града на Гърция и е споделяла сцената с групи като JUDAS PRIEST, ANTHRAX, KREATOR, SEPULTURA, SODOM, NILE, TERRORIZER и много други легендарни имена.

В момента EXARSIS се подготвят за два изключителни гръцки концерта като специални гости на великите VOIVOD, както и за хедлайн шоу като завръщане в Кипър, преди да свирят в България за първи път!
видео: https://www.youtube.com/watch?v=kwx1UCXrzt8&ab_channel=Exarsis

Концертът ще е в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано 8), на 30-ти ноември. Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена 20 лв.

exarsis leatherhead sofia 2022