Германско – норвежката симфоник метъл банда Leaves’ Eyes се завръща в България за концерт на 5 април 2024 г. в клуб Joy Station.

Шоуто у нас е част от европейското турне на групата ‘Myths of Fate’ в подкрепа на едноименния албум, предстоящ да излезе през пролетта на 2024.

Leaves’ Eyes е международна банда, обиколила пет континента, изнасяйки концерти в повече от 50 страни. Техните изяви на живо са зрелищни събития със спираща дъха сценография. Leaves’ Eyes създават музика, която безспорно ще остане в световната история на симфоничния метъл.

Вече е факт и първото видео към песен от новия им албум. ‘Forged by Fire’ излезе само преди няколко дни и вече се радва на огромен интерес, а с него стартира и серия от видеа на магическа тематика към парчета от ‘Myths of Fate’.

На 5 април 2024 г. в клуб Joy Station ще се заформи мини фестивал, тъй като освен героите на вечерта, на сцената ще излязат още три банди. Това са американските пауър метъли NorthTale, шведите Metalite и интернационалната синематична симфоник метъл група Catalyst Crime.

Билетите за концерта на Leaves’ Eyes, NorthTale, Metalite и Catalyst Crime в клуб Joy Station на 5 април 2024 г. са в продажба в мрежата на Bilet.bg (вкл. касите на Fast Pay и магазини „На тъмно“), касите на магазини „Фантастико“, както и онлайн на https://sme.bilet.bg/ на цени от:

- 50 лв. промо за първите 50 билета, закупени от мрежата на Bilet.bg
- 60 лв. до деня на концерта
- 70 лв. в деня на концерта
* Деца до 10 год. възраст влизат без билет, но с придружител

leaves eyes sofia 2024