Lunatic Theatre е една нестандартна банда за нашите ширини. Сформирали се през 2017-та година в София, те предават своето послание към хората в стил Post-punk/Coldwave/Electronic. Делили са сцена с групи като Whispering Sons, Виолетов Генерал, Cold Brats, Education и други. Представители на групата са: Cindy Rocketheart - вокал; Anh Viet - китара и клавири; Vlad Serpent - бас.

музика в саундклауд: https://soundcloud.com/lunaticstheatre 

Фейсбук страница: https://www.facebook.com/LunaticSofia

Spiritual Front са една от водещите неофолк банди. Това може да се твърди съвсем сериозно макар и с всичките уговорки, че е трудно групата да се постави в строги стилови рамки. В средите може да се чуе някой да нарече стила, който формацията представя “мафия фолк” поради неразривната връзка на артистите с родната им италианската култура, история и всички нейни наслагвания с особен акцент върху филмовото изкуство и музика от 50-те, 60-те и 70-те. Самите те си сложиха определението „нихилистичен самоубийствен поп“, но дали в него се побират музикалните търсения и експерименти на тези изкушени от едно по-романтично, и в същото време по своему перверзно минало, изкушени и от мрачните кътчета на човешката душа и отдадени на страсти и копнежи музиканти…
От мрачен, ридаещ експериментален фолк в началото на кариерата им, звукът им постепенно започна да се трансформира и расте и сега се сравнява с творчеството на Nick Cave, Swans и Scott Walker.
Шоуто им на живо, освен че е поднесено изключително елегантно и музикантски, включва и визуални внушения, които ще са добра игра на скрити, а и съвсем явни послания за почитателите на класическото италианско кино. За останалите – това ще е един нов свят, тръпката от който ще видите изписана по лицето на Simone "Hellvis" Salvatori.
Сърцето на формацията Simone – вокали и акустични китари е една харизматична личност, събрала в себе си таланта и чара на Елвис Пресли и мрака, меланхолията и обичта към китара на Джони Кеш. Добавете към това щипка италиански романтизъм и скандинавска чувственост и ето ви го Salvatori.

Концертът ще е в клуб Live & Loud - София, ул. Позитано №8, на 14-ти януари.

Билети в офис мрежата на EasyPay и от epaygo.bg: https://epaygo.bg/6169242820

В деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

Следете събитието във Фейсбук тук: https://www.facebook.com/events/650403033388691

SF poster web