Velian са специални гости на новоизградената сцена на открито във „Фабрика 126“

След дългата и продължителна тишина в концертния живот на страната, наложила се заради пандемията от коронавируса, е време родната сцена да се завърне към живот. И както гласи клишето, тя ще се завърне „по-силна от всякога“. И именно, защото вярваме в това, ние от екипа на ЕventEase, намираме силите, ентусиазма и базата, за да обърнем нужното и напълно заслужено внимание на нашите, родни групи без значение на калибър, стил, концертна история или град, от който те идват.

„METAL FABRICA“ ще представлява събития, които ще са дълги и напоителни метъл купони, ще предлагат концерти на живо с продължение от диждеи със съответен специализиран сет до ранни зори.
Първото от поредицата събития ще се проведе на 19 юни (петък) със специалното учстието на група Velian и диджей PopCoRe.

Velian са група с изпипана концепция, стил и сценично поведение. Всичко, което носи марката „Velian“ е за отличен (6). В състава й влизат добре познати музиканти от българската ъндърграунд сцена. При Velian няма нищо случайно и дори да изучаваш групата под лупа -трудно ще откриеш повод за критики, защото Velian знаят, че “дяволът е в детайлите“. Има много впечатляващи такива в многопластовия им мелодичен тежък метъл.

Последният засега албум на групата „Godless“ излезе през 2019-а, а датата за готовия вече нов албум, планиран да бъде издаден през 2020г., все още е неизвестна поради лошото стечение на обстоятел-ствата с Covid-19. Този концерт на 19 юни е добра възможност за момчетата да представят песни от него на публиката, с която не са се срещали от 18 януари 2020г., когато в рок бар „Fans“ я запознаха с нов сингъл „For Eternity“, придружен с видео.

Цената на билетите Ранно Пиле е 12 лв, а стандартните билети ще са по 15лв и може да се намерят на каса в магазин „На Тъмно“ (ул. Иван Вазов 13) по куриер с наложен платеж на 0886 125 996 и онлайн на https://bit.ly/MetalFactory19June

Метъл Фабриката ще отвари врати в 19.30ч.

Техническото обезпечение със звук и осветление е предоставено от Real Media Group, които подкрепят вечерта като дават на разположение озвучителна система L’Acoustics и осветление Robe от най-висок клас.

Събитията ще се провеждат при спазването на предписаните проти-воепидемиологични мерки и препоръки, утвърдени санитарни практики, и с ограничено запълване капацитета на мястото спрямо разпоредбите.
„Фабрика 126“ се намира на бул. “княгиня Мария Луиза“ 126, като до входа й е спирка “Мария Луиза” на метрото, спирка на трамваи 11 и 12, тролейбуси номер 1 и 5 и автобуси 77, 82, 26. „Фабрика126“ предлага градина, скътана в зеленина; сцена на открито; зала на закрито, мърчандайз зона, бар и други допълнителни удобства, кои-то да осигурят приятна, безопасна и без ограничения за краен час метъл вечер.

Не на последно място, искаме да Ви обърнем внимание и благодарим за визията и логото на новия проект. Тя е от признатите таланти Дидо Пешев (Bare Hands Society), а логото е дело на Иван Шопов (Cooh, Smallman).

Надяваме се Метъл фабриката да заработи на пълни обороти и да се превърне в добра традиция. Очакваме ви!

На 25 юни специални гости на вечерта ще бъдат Last Hope!

20200619 Eventease poster 01 1 Velian